Disseny Web WordPress


La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA

Què inclou el servei?


WordPress + Genesis Framework

Per a la teva web utilitzaré la millor matèria prima: WordPress, el gestor de continguts més utilitzat del món i Genesis, el Framework més ràpid, lleuger i que millor posiciona a Google.

Disseny i desenvolupament a mida

No farem servir cap theme ni plantilla prefabricada: dissenyaré i desenvoluparé la teva web totalment des de zero, tant disseny com programació. Tindràs una pàgina web única i diferent de la resta.

Maquetació de fins a 15 pàgines

Dissenyaré i maquetaré fins a quinze pàgines de la teva web: portada, serveis, portfoli, qui sóc, contactar, blog... Podràs triar l es que et facin falta per mostrar el teu negoci i captar clients.

Formularis de contacte i de subscripció

Instal·laré i configuraré els formularis de contacte i de subscripció que et facin falta. Els teus clients podran contactar amb tu fàcilment i tu podràs captar-ne els emails de forma senzilla.

Optimització completa de la web

Optimitzaré totalment la teva pàgina web  perquè no li falti de res. Tindràs una web lleugera, ràpida, totalment segura i ben posicionada a Google, a punt per captar clients a la xarxa.

Web multilingüe fins a tres idiomes

Si ho necessites, configuraré la teva nova pàgina web en tres idiomes diferents, els que tu triïs. Així, podràs dirigir-te a clients de diferents països des d'una mateixa plataforma web.

Web adaptada als diferents dispositius

La teva noa pàgina web es veurà perfectament, independentment del dispositiu que s'utilitzi per accedir-hi, ja sigui un smartphone, una tablet, un ordinador o una pantalla de tv.

Textos legals obligatoris per llei

La teva web necessitarà disposar d'una sèrie de textos legals obligatoris per llei. Jo m'encarregaré de que hi siguin i que, d'aquesta manera, t'estalviïs multes que van dels 300 als 6.000 euros.

Integració amb Analytics i Search Console

Integraré la teva nova web amb Google Analytics i Google Search console. Així, per una banda, podràs fer un seguiment de les visites que reps i, per l'altra, Google t'indexarà més ràpidament.

Allotjament i domini totalment gratuïts

Durant el primer any gaudiràs tant de l'allotjament com del domini de forma gratuïta (valorats en 99€ + IVA). A partir del segon, si ho vols, m'encarregaré de renovar-los per aquest mateix import.

3 hores de formació per a gestionar la web

Un cop t'entregui la web, disposaràs gratuïtament de tres hores de formació (valorades en 120€ + IVA) on t'ensenyaré a gestionar- la perquè puguis ser autosuficient i no depenguis de ningú.

3 mesos gratis de manteniment

La teva nova web t'inclourà tres mesos de manteniment gratuïts (valorats en 60€ + IVA). A partir d'aquí, podràs decidir si vols que continuï tenint-ne cura per només 20€ + IVA al mes.

La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA

Com treballarem?


1

Contractació del servei

El primer pas, és la contractació del servei. Pots contractar-lo directament des d'aquesta pàgina web. El pagament és 100% segur i es farà mitjançant targeta de dèbit o crèdit via Stripe.

2

Reunió inicial

Fixarem un dia i hora que et vagi bé per reunir-nos via Skype o Hangouts. Aquí m'explicaràs exactament què necessites i junts traçarem la ruta que et durà a la teva nova web.

3

Esquema de la web

Entrant en matèria, el primer que dibuixaré serà l'esquema de la teva nova web. En aquest document en forma de diagrama, plasmaré detalladament la navegació que els teus usuaris hi podran dur a terme.

4

Estructura de la web

Un cop aprovat l'esquema, dissenyarem els wireframes, és a dir, l'estructura bàsica de la teva nova web. En aquest punt, definirem, pàgina a pàgina, les seccions que incorporarà.

5

Disseny de la web

Un cop aprovats els wireframes, passaré a dissenyar la web. Aquest apartat inclou des de la distribució de contingut dins de cada pàgina (textos, imatges, vídeos...) com l'estil que tindrà: colors, tipografies, etcètera.

6

Desenvolupament de la web

Tan bon punt hagis donat l'ok al disseny, faré realitat la teva nova web. Aquest punt comporta desenvolupar tots els punts anteriors amb WordPress i Genesis Framework totalment personalitzat per a tu.

7

Entrega de la web

Un cop la web estigui acabada, la revisarem junts per si veiem que cal ajustar-ne algun detall. Finalment, te n'entregaré les claus (usuari i contrassenya) i només et quedarà gaudir-ne! (tindràs les 3h de formació per aprendre'n).

La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA

Què no inclou el servei?


Com veus, el servei de Disseny Web WordPress a mida és molt complert. Tot i això, és important que tinguis clar quins són els aspectes que no inclou:

Creació de continguts per a la web.

No creo, redacto, tradueixo ni corregeixo continguts per a la teva web. Tots els textos i imatges que vulguis que apareguin, me'ls has de proporcionar tu. Si necessites els serveis d'un copywriter o traductor, et puc passar referències solvents.

Compra de Plugins Premium no pactats prèviament.

El servei inclou els plugins Premium WP Rocket (catxé), Gravity Forms (formularis) i Updraft Premium (còpies de seguretat). Si per a la teva web necessites algún plugin de pagament extra, es facturarà a part.

Funcions avançades no especificades amb anterioritat.

Si necessites funcionalitats com ara ecommerce, sistemes de reserva, membership sites o fòrums, et faré un pressupost a mida. Escriu-me i en parlem.

Consultoria en màrqueting digital

És possible que per al teu projecte online necessitis comptar amb un expert en màrqueting online. Jo no ofereixo aquest servei, però et puc derivar a professionals que t'ajudaran.

La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA

FAQS


Podré canviar algun aspecte de la web un cop l’hagis acabat?

Sí. Un cop la web estigui acabada, tindràs dret a dues revisions per tal d'ajustar-la al màxim a les teves necessitats. En tot cas, recorda que tots els passos previs al desenvolupament comptaran sempre amb la teva aprovació per continuar.

Com ens comunicarem durant el procés de creació de la web?

A part de la primera reunió, que serà via Skype o Hangouts, totes les comunicacions es faran per correu electrònic per tal de ser més ràpids i eficients.

Quin material t’hauré de passar?

Per construïr la teva web necessitaré que m'enviïs tot el contingut que vulguis que hi pugi: textos, imatges, vídeos, etcètera.

Com farem les 3 hores de formació?

Les farem via Skype o Hangouts. Podràs escollir si vols que la fem tota seguida o en tres dies diferents, com millor et vagi.

En quim moment he d’abonar el servei?

Aquest servei es cobra 100% per avançat. Si tens dubtes sobre el procés de pagament, pots escriure'm al formulari de contacte que trobaràs aquí sota.

La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA

Et queda algun dubte?


La web a mida per al teu negoci per 1497€ + IVA