Disseny Web WordPress


Com treballarem?


1

Contractació del servei

El primer pas és la contractació del servei. Pots contractar-lo directament des d’aquest web abonant el primer pagament equivalent al 33% del total. Pagament 100% segur mitjançant targeta de dèbit o crèdit via Stripe.

2

Reunió inicial

Fixarem un dia i hora que et vagi bé per reunir-nos via Skype o Hangouts. Aquí m’explicaràs exactament què necessites i junts traçarem la ruta que et durà a la teva nova web.

3

Esquema de la web

Entrant en matèria, el primer que dibuixaré serà l’esquema de la teva nova web. En aquest document en forma de diagrama, plasmaré detalladament la navegació que els teus usuaris hi podran dur a terme.

4

Estructura de la web

Un cop aprovat l’esquema, dissenyarem els wireframes, és a dir, l’estructura bàsica de la teva nova web. En aquest punt, definirem, pàgina a pàgina, les seccions que incorporarà.

5

Disseny de la web

Un cop aprovats els wireframes, dissenyaré la web. Inclou des de la composició de contingut (textos, imatges, vídeos…) com l’estil que tindrà: colors, tipografies… En aquest punt, s’efectuarà el segon pagament.

6

Desenvolupament de la we

Tan bon punt hagis donat l’ok al disseny, faré realitat la teva nova web. Aquest punt comporta desenvolupar tots els punts anteriors amb WordPress i Genesis Framework totalment personalitzat per a tu.

7

Entrega de la web

Un cop la web estigui acabada, la revisarem junts per si veiem que cal ajustar-ne algun detall. Finalment, un cop abonat el tercer pagament, te n’entregaré les claus i només et quedarà gaudir-ne!

Què no inclou el servei?


Com veus, el servei de Disseny Web WordPress a mida és molt complert. Tot i això, és important que tinguis clar quins són els aspectes que no inclou:

Creació de continguts per a la web.

No creo, redacto, tradueixo ni corregeixo continguts per a la teva web. Tots els textos i imatges que vulguis que apareguin, me’ls has de proporcionar tu. Si necessites els serveis d’un copywriter o traductor, et puc passar referències solvents.

Compra de Plugins Premium no pactats prèviament.

El servei inclou els plugins Premium WP Rocket (catxé), Gravity Forms (formularis) i Updraft Premium (còpies de seguretat). Si per a la teva web necessites algún plugin de pagament extra, es facturarà a part.

Funcions avançades no especificades amb anterioritat.

Si necessites funcionalitats com ara ecommerce, sistemes de reserva, membership sites o fòrums, et faré un pressupost a mida. Escriu-me i en parlem.

Consultoria en màrqueting digital

És possible que per al teu projecte online necessitis comptar amb un expert en màrqueting online. Jo no ofereixo aquest servei, però et puc derivar a professionals que t’ajudaran.

Preguntes freqüents


Podré canviar algun aspecte de la web un cop l’hagis acabat?

Sí. Un cop la web estigui acabada, tindràs dret a dues revisions per tal d'ajustar-la al màxim a les teves necessitats. En tot cas, recorda que tots els passos previs al desenvolupament comptaran sempre amb la teva aprovació per continuar.

Com ens comunicarem durant el procés de creació de la web?

A part de la primera reunió, que serà via Skype o Hangouts, totes les comunicacions es faran per correu electrònic per tal de ser més ràpids i eficients.

Quin material t’hauré de passar?

Per construïr la teva web necessitaré que m'enviïs tot el contingut que vulguis que hi pugi: textos, imatges, vídeos, etcètera.

Com farem les 3 hores de formació?

Les farem via Skype o Hangouts. Podràs escollir si vols que la fem tota seguida o en tres dies diferents, com millor et vagi.

En quin moment he d’abonar el servei?

Aquest servei es factura en tres pagaments d'un terç del total cada un. T'ho explico:

  • El primer pagament en el moment de la contractació. D'aquesta manera, podem començar a treballar en el teu projecte.
  • El segon pagament un cop hagis donat el vist-i-plau al disseny web i just abans de començar el desenvolupament.
  • I finalment, el tercer pagament un cop acabada i revisada la web. Tant bon punt s'hagi efectuat, et faré entrega de les claus (usuari i contrasenya) de la teva plataforma web.

Tots els pagaments s'efectuen online a través de jordi.info . Inmediatament, rebràs la factura corresponent al teu email.

En qualsevol cas, si tens dubtes sobre el procés, pots escriure'm al formulari de contacte que trobaràs aquí sota.

T’ha quedat algun dubte?