Consultoria WordPress


Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA

Què inclou el servei?


Una hora de consultoria personalitzada un a un

Seré tot teu durant 60 minuts. Podràs fer-me les preguntes que vulguis sobre WordPress: themes, plugins, seguretat, optimització... I també sobre hosting, dominis, extensions... El que et faci falta!.

Gravació i enviament de la sessió en vídeo

Gravaré la sessió de consultoria en vídeo i t'enviaré l'arxiu resultant perquè puguis repassar-la tantes vegades com sigui necessari per tal d'aclarir els teus dubtes a posteriori.

Enviament d'un informe amb les idees principals

Finalment, després de la sessió, t'enviaré un informe on detallaré tots els punts tractats, posant especial èmfasi en els aspectes més importants i les diverses solucions aportades.

Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA

Com treballarem?


1

Contractació del servei

El primer pas, és la contractació del servei. Pots contractar-lo directament des d'aquesta pàgina web. El pagament és 100% segur i es farà mitjançant targeta de dèbit o crèdit via Stripe.

2

Llistat de qüestions a tractar

Un cop hagis contractat el servei, m'enviaràs un email amb tots els temes, dubtes i preguntes que vulguis que tractem durant la sessió. D'aquesta manera, et podré donar una resposta més acurada i adaptada a tu.

3

Sessió de consultoria

Fixarem un dia i hora que et vagi bé per reunir-nos via Skype o Hangouts i celebrar la sessió de Consultoria. Serem tu i jo durant una hora, en la què et respondré tots els dubtes que tinguis sobre WordPress.

4

Enviament del vídeo i de l'informe

Després de la sessió de consultoria, t'enviaré un email amb la gravació de la sessió en vídeo i un informe amb els aspectes clau tractats durant l'hora de reunió perquè ho puguis repassar sempre.

Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA

Què no inclou el servei?


Com veus, amb el Servei de Consultoria WordPress podràs resoldre tots els teus dubtes respecte aquest gestor de continguts per al teu negoci online. Tot i això, és important que tinguis clar quins són els aspectes que no inclou:

Dissey i Desenvolupament Web a mida

Aquest servei no contempla el Disseny ni el Desenvolupament a mida de la plataforma web del teu negoci online. Si necessites que et doni un cop de mà en aquest sentit, pots donar un cop d'ull al meu Servei de Disseny Web WordPress.

Creació de continguts per a la web

De la mateixa manera, tampoc contempla la creació, redacció, traducció ni correció de continguts per a la teva web.

Funcions avançades no especificades amb anterioritat.

Durant la sessió de consultoria, és possible que et recomani la contractació de determinat servei d'allotjament, theme o plugin premium. En qualsevol cas, la decisió final és responsabilitat teva, així com la possible contractació i implementació.

Consultoria en màrqueting digital

És possible que per al teu projecte online necessitis comptar amb un expert en màrqueting online. Jo no ofereixo aquest servei, però et puc derivar a professionals que t'ajudaran.

Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA

FAQS


Com es durà a terme la prestació del servei?

El servei de Consultoria WordPress es durà a terme online,el dia que tu triïs, via Skype o Hangouts: el que millor et vagi.

T’hauré de passar alguna informació?

Sí. Abans de la consultoria, et demanaré que m'enviïs un email amb tots els dubtes i preguntes que vulguis que et respongui. No hi ha cap límit al respecte, més enllà de l'hora de durada de la sessió.

En quim moment he d’abonar el servei?

Aquest servei es cobra 100% per avançat. Si tens dubtes sobre el procés de pagament, pots escriure'm al formulari de contacte que trobaràs aquí sota.

Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA

Et queda algun dubte?


Resolc tots els dubtes sobre el teu WordPress per 87€ + IVA